Follow by Email

Saturday, September 17, 2011

JAUHPERJALANANLUASPANDANGAN :)

salam . bila angin gila dah mai , macam2 la bnde bangang yang terlintas nak buat . plan mula nak gerak ipoh hari sabtu coz nak beraya umah mmber aku dayah . tapi , orang GILA yang baru balik dating cakap aku sampai BEHRANG kita tembak IPOH nak buat camana kan ? takkan nak tinggal biar dye pegi sorang2 plak kann ? tunggu punya tunggu punya tunggu dye pon sampai behrang , aku g ambik kat tanjung malim . lepas tuuu nak g isi minyak ! ade plak pakcik ni krete dye rosak . mmber aku sorang ni blajar AUTOMOTIF plak kat poli , rugi ahh xtunjuk bakat yee x ? dye pon buat la baik tolong pakcik tuuu . aku ni plak tolong MELIHAT , kire ok laa tuu kann ?? HAHAHAH . konon nak tolong tapi xde barang , kitorang ambik no pakcik tuu g ricky POMEN kat BEHRANG 2020 coz WORKSHOP situ tutup lambat . sampai  jee bengkell tu kitorang pon gtaw kat pomen tuuu , den dye soh kitorang bawak dye pegi kat pakcik tuuu . kitorang bawak ahh , dah sampai pomen tu check pun ye check punye check xdapat buat ape2 . sian la tengok pakcik tuuu , dye dari bukit beruntung nak g Gopeng . Krete dye tuu memang dah tak boleh nak buat ape2 , kene turun enjin jugak . : : maknekate kene klua duit ahhhh kann ?? krete mahal xkan xde duit yee xxx ?? usha punye usha jam dah kol 2.30 a.m . kitorang mintak diri ahhh nak gerak kan , jauh lagi kot perjalanan . pastu g umah mmber aku nak ajak dye g skali , tunggu dye siap bawak g umah sewa aku . UDAH menyangap nak main PES plak . main punye main udah kol 3 , baru nak kelam kabut nak gerak . mmber2 yang kat IPOH dah ngamuk dah nunggu . HEHEh . lepas tuu kitorang pon bertolak  . HAHA . memangdangkan dah lame xg ipoh aku pon dah lupe jalan . kami pegi bertige . yang drive memang dah lupe , yang lagi sorang ni plak dah membongkang TIDO . aku ngan mmber aku survey ahh jalan . yang mmber aku kat ipoh ni xbrenti2 call plak ! rimas la jadinye , nak bagi alasan ap ? sesat ? MEMANG X AHHH !!! Jatuh maruah tergolek2 ahh jadinye . HEHEh . cari punye cari punye cari sampai jugak destinasi , tapi mmber aku yang tunnggu kat IPOH dah balik umah sewa dye tido KAT PEKAN RAZAKI . kami pon g cari ahh PEKAN RAZAKI , sampai2 tros tido lepas subuh . BANGKIT dalam kol 1 jugak ahh tros gerak HB ROOT makan  . tangkap2 gambar semua ade yang nak pegy keje , ade yang nak balik manjung . lepas makan kitorang pon bawak haluan masing2 . MOTIFNYE nak jumpe mmber aku sorang ni , dayah namenye . tengok dye kat IPOH . kitorang pon mlepak ahh kat IPOH PARADE . HEHeh . lepak2 sembang2 gelak2 besar tangkap2 gambar ingat nak balik ahh plak . OTW tuuu teringat plak mmber lame aku kat TASEK , singgah ahh umah dye jap kann ? (ALANG@ DAH SAMPAI IPOH) heheH . Aktiviti macam biase , lepas . lepak2 sembang2 gelak2 besar tangkap2 gambar tros gerak balikkk . JAUHPERJALANANLUASPANDANGAN KANNNN ?????? . ni lah hasilnye . yelhaaa , kawan kann ? tok slamenye ! tol x ??? sebab tuu ahh motif kitorang g ipoh sebenarnye . dapat gambar beberape keping pon dah cukup nak buat kenangan . bila lagi kannnn ?? HEHEh . usha2 sikit !~!!!!!



JANGGUT (PEPON)


pian(mmber aku dari darjah 1 habaq ang)






REUNION kecil2lan 






kat PARADE :)





















bestfriend 


sweet kann ???












berikutan kami beraya umah PAILANG ~!! HEHEh .
makanan yang disediakan haruslah 3 colour kann (HIJAU < KUNING , MERAH)
barulah selese ~!!!


hah ! ni gambar aku , giro ngan BRO tuuu (POI namenye)


KITA KAWAN SAMPAI MATI HABAQ HANG ~!!!
SELAMAT MELAYAN CERITA REALITI KALI INI  , BUKAN DONGENG EA ??
 

SALAM SEMUA /////


No comments: