Follow by Email

Wednesday, November 23, 2011

last tournament

12 ngan 16 nehh maybe last tournament aku ngan team HAHA FC sebelum g L.I . seriously , makin nak habis aku rasa makin sebati ngan pekan behrang nehhh . rasa macam memang dilahirkan kat sini jee . haha . sronok kot dok sini , tataw la nape . sebab aku tak hirau blajar kat mana skalipun , keseronokan ada kat mana mana ja . janji pandai bawak diri sudah , nehh kalau blaja tempat masyuk sikit mula laaa . apa orang kata ? nehh , kejutan budaya , byasa dah dengar , kann ? tuu tolak tepi , stakat nehh , ni lah team aku yang paling gemilang http://www.facebook.com/pages/HAHA-FC/281268301904137 . terbaik ~!!



sempatlah sambut birthday awk ye ?

gaduh ! gaduh ! gaduh , haiyaa . sebab FB . kali neh salah aku ? aku rasa memang bukan , malas nak terang sebab sapa yang nak caye ? lelaki , selalunya dipandang dengan imej yang teruk , penipu , playboy dan macam2 lagi benda negatif . kalau la aku laki yang macam tuu . haha . susah , kann ? sayang kita kat sorang pompuan tu jangan kita tunjuk , kalau kita tunjuk dye akan gunakan benda tu tuk sakitkan hati kita . yelahh , dah taw kita sayang kat dye , dye wat endah tak endah laa . sayang , orang salah bagi awak kann ? tapi bukan orang yang app dye , budak rumah orang awak tak kenal yunk , benda nehh dah lama sayang . napa nak marah macam orang ada hbungan , macam orang sayang kat dye ? kenapa ? orang tak penah lukakan hati awak dengan mengucapkan perkataan sayang kat mana mana pompuan pun , tapi sebab hal macam neh kita gaduh sayang . orang kena off fon time exam , sblum tu orang harap awak wish luck kat orang , tapi xde pon sayang ? orang lain yang wish kat orang sayang , its a simple matter .but awak orang yang orang sayang , orang nak guide dari awak sayang , tuu jeee . kalau kita macam ni , orang yakin satu hari nanti awak akan tinggalkan orang jugak . biarlah sampai brthday awak sayang , orang nak buat awak ingat hari tuu jeee . nak hapykan awak , lepas tu awak pegilah kalau nak pegi . cinta lama kalau datang balik memang tak macam dulu kan sayang ? orang boleh lepaskan awak . janji awak bahagia :)))) <3 u sayang .

Thursday, November 17, 2011

target untuk sem nehh ~!!

salam . aduhhh , susah betul laaa . sem nehh , kurang tekanan . tapi skarang dah dapat balik tekanan . tulahh malas lagi , nak kejar final .PB banyak yang baray , kita ta boleh nak mengharap sangat kat orang . tu jadinyee , PB baray sebab LAB REPORT ta antar . rajinkanla diri tuu sikit . banyak subjek yang PB aku tataw ahhh . susah ahh nak target sem nehh . dah la ade test ta ambik , nak kejar sijil POLI sangat tulah akibatnye . macammana ngan result kalau test ta ambik ? haihhhh . bukan2 aku buat sem nehh . sem depan L.I . dekat ngan family dan masa tuu jugak la aku nak sebokkan diri . mesti banyak aktiviti2 terbaik punya lahh . setail , haaa . tu jangan nak pkir sangat lagi , benda lambat lagi . now fokus final wan . FOKUS . FUCK . FOKUS . FUCK haaaaaaiiiiiihhhhhhh . ada masalah buang tepi , jangan nak jaga hati orang sangat kalau hangdah usaha orang tanak nampak . jangan jadi mcam sem lepas . makbapak anga bagi duit bukan nak suruh dapat result macam NAKHORROMMMMM . hang yang tentukan benda tuu . hang usaha lebih hang dapat lebih , kalau kat awek hang hang usaha lebihh comfirm ang dapat dya ka ? dari dulu sampai skrang benda tu tak pernah nyata kann ? cuba kalau hang usaha nak ilmu macam hang usaha nak dapatkan orang yang hang nak . mesti bolehhh . yakin ! hang bukan bodo sangat pon . cuma hati hang tu jaa yang kena betuiiii .     (MOIVASI UNUK DIRI SENDIRI) adios salam 

Tuesday, November 8, 2011

sayangnya lelaki kepada kaum wanita :)

salam . this entry is about my whole life . aku selitkan jugak contoh yang menyakinkan statement title entry aku kali nehh ok ? ok , kita bukak cerita . macam mana sayangnya lelaki kepada seorang perempuan ? siapa yang boleh ungkapkann ? haaaa , banyak pendapat yang kita boleh dapat kalau kita tanya banyak pihak . tapi , bagi aku kuat mengatakan kalau laki nehh dah sayang seorang pompuan tuu sampai bila bila dye kenang pompuan tuuu . tak bersama tak semestinye kita dah tak boleh terus sayang pompuan tuu kann ? sebut pasal perkataan SAYANG nehh plak , ramai orang kata perkataan ni dah makin murah . senang nak diungkap ,senang kita dengar . samaada boleh percaya atau tidak jee . (BOLEH CAYA KA) . dah melencong banyak sangat nehh , haa . aku ni nak FINAL dahh . orang kata apa , masa silam datang balik . kalau korang nak buat apa ? aku sorok benda nehh dari ramai orang sebab kalau dyorang taw macam2 pandangan negatif . silap2 makian pon aku dapat . tapi , PERSETAN kan semua tuu . HAHA . tapi rasa apa yang dyorang komen betoi jugak . dye datang sekejap jaa , apa motif > aku taktaw , korang taw ? lagi pelik time FINAL aku plak tuu . bukan tak pernah sakit dulu . pernah sakit . time final jugak , sakit sangat . dan skarang , tujuan dye sama ka berbeza ??? haaa , ni yang jadi persoalan nehhh . berbalik pulak kepada tajuk ENTRY aku tadi . aku cakap nak bagi contoh kann ? bukan apa , ramai pompuan yang terluka semua salahkan LELAKI ?? What Theeeee ?? aku nehh bukan nak backup laki , tapi korang perlu taw .bukan smua laki macam too , kalau laki yang terluka plak ,bukan semua pompuan macam too . contoh aku ada satu jeee . nii yang aku nak cerita nehhh . "TAK BERSAMA TAK SEMESTINYA KITA TAK BOLEH SAYANG POMPUAN/LAKI TUH" . hari tuu , sehari sebelum DEEPAVALI . tarikh lahir bagi seorang pompuan yang kawan aku sayang sangat . tapi dyorang dah xde pape . ZERO,NOKTAH . means contact pon x . tanya khabar pon x . si laki nehh , kire macam BFF aku lahh kann ? dye ajak aku g IPOH , nak bagi hadiah lepas too balik ahh . cerita dye , esoknye kami ade class bukan xde . nampak macam xde tujuan kann ? tapi sayang punya pasal , aku pon pk kawan punya pasal kann ? slumber jelahh . haaa , masa ni la yang aku teringat EX aku nehh . kami pon g la IPOH . sebelum too ade konvo kat poli aku . mmber aku nehh beli laa bunga , den sampai ja iPOh beli PIZZA plakk . wow ~!! suweeet GILA baq ang !! hehe . dah g beli kami pon peghi la umah EX dye . pegi2 EX dye xde coz time tuu minggu study week . awek dye balik MANJUNG . aku nampak wajah kesedihan la kat muka mmber aku neh . yelha , niat baik kann ? tapi sampai2 hampa . jadi nak buat camana ? pizza too kenyang budak umah dye makan la kot . yelaa , nak simpan sampai bila kann ? EX dye too balik bila plak ? takkan nak bagi jadi ulat kot ? haha . lepas tuu kami pon menggila la kat IPOH , nak hilangkan sedih mmber aku sorang nehh . haha . sampai la aku buat benda bukan2 kat IPOH tuu . menjatuhkan maruah sangat sangat . LOL ~! haha . moralnye dari kisah ni : :BERANILAH HADAPI REALITI HIDUP , HIDUP CUMA SEKALI LAFAZKAN APA YANG BELUM TERLAFAZ . JANGAN MENYESAL KALAU TERLAMBAT" ok semua ? salam /////