Follow by Email

Tuesday, November 8, 2011

sayangnya lelaki kepada kaum wanita :)

salam . this entry is about my whole life . aku selitkan jugak contoh yang menyakinkan statement title entry aku kali nehh ok ? ok , kita bukak cerita . macam mana sayangnya lelaki kepada seorang perempuan ? siapa yang boleh ungkapkann ? haaaa , banyak pendapat yang kita boleh dapat kalau kita tanya banyak pihak . tapi , bagi aku kuat mengatakan kalau laki nehh dah sayang seorang pompuan tuu sampai bila bila dye kenang pompuan tuuu . tak bersama tak semestinye kita dah tak boleh terus sayang pompuan tuu kann ? sebut pasal perkataan SAYANG nehh plak , ramai orang kata perkataan ni dah makin murah . senang nak diungkap ,senang kita dengar . samaada boleh percaya atau tidak jee . (BOLEH CAYA KA) . dah melencong banyak sangat nehh , haa . aku ni nak FINAL dahh . orang kata apa , masa silam datang balik . kalau korang nak buat apa ? aku sorok benda nehh dari ramai orang sebab kalau dyorang taw macam2 pandangan negatif . silap2 makian pon aku dapat . tapi , PERSETAN kan semua tuu . HAHA . tapi rasa apa yang dyorang komen betoi jugak . dye datang sekejap jaa , apa motif > aku taktaw , korang taw ? lagi pelik time FINAL aku plak tuu . bukan tak pernah sakit dulu . pernah sakit . time final jugak , sakit sangat . dan skarang , tujuan dye sama ka berbeza ??? haaa , ni yang jadi persoalan nehhh . berbalik pulak kepada tajuk ENTRY aku tadi . aku cakap nak bagi contoh kann ? bukan apa , ramai pompuan yang terluka semua salahkan LELAKI ?? What Theeeee ?? aku nehh bukan nak backup laki , tapi korang perlu taw .bukan smua laki macam too , kalau laki yang terluka plak ,bukan semua pompuan macam too . contoh aku ada satu jeee . nii yang aku nak cerita nehhh . "TAK BERSAMA TAK SEMESTINYA KITA TAK BOLEH SAYANG POMPUAN/LAKI TUH" . hari tuu , sehari sebelum DEEPAVALI . tarikh lahir bagi seorang pompuan yang kawan aku sayang sangat . tapi dyorang dah xde pape . ZERO,NOKTAH . means contact pon x . tanya khabar pon x . si laki nehh , kire macam BFF aku lahh kann ? dye ajak aku g IPOH , nak bagi hadiah lepas too balik ahh . cerita dye , esoknye kami ade class bukan xde . nampak macam xde tujuan kann ? tapi sayang punya pasal , aku pon pk kawan punya pasal kann ? slumber jelahh . haaa , masa ni la yang aku teringat EX aku nehh . kami pon g la IPOH . sebelum too ade konvo kat poli aku . mmber aku nehh beli laa bunga , den sampai ja iPOh beli PIZZA plakk . wow ~!! suweeet GILA baq ang !! hehe . dah g beli kami pon peghi la umah EX dye . pegi2 EX dye xde coz time tuu minggu study week . awek dye balik MANJUNG . aku nampak wajah kesedihan la kat muka mmber aku neh . yelha , niat baik kann ? tapi sampai2 hampa . jadi nak buat camana ? pizza too kenyang budak umah dye makan la kot . yelaa , nak simpan sampai bila kann ? EX dye too balik bila plak ? takkan nak bagi jadi ulat kot ? haha . lepas tuu kami pon menggila la kat IPOH , nak hilangkan sedih mmber aku sorang nehh . haha . sampai la aku buat benda bukan2 kat IPOH tuu . menjatuhkan maruah sangat sangat . LOL ~! haha . moralnye dari kisah ni : :BERANILAH HADAPI REALITI HIDUP , HIDUP CUMA SEKALI LAFAZKAN APA YANG BELUM TERLAFAZ . JANGAN MENYESAL KALAU TERLAMBAT" ok semua ? salam /////

No comments: