Follow by Email

Wednesday, November 23, 2011

sempatlah sambut birthday awk ye ?

gaduh ! gaduh ! gaduh , haiyaa . sebab FB . kali neh salah aku ? aku rasa memang bukan , malas nak terang sebab sapa yang nak caye ? lelaki , selalunya dipandang dengan imej yang teruk , penipu , playboy dan macam2 lagi benda negatif . kalau la aku laki yang macam tuu . haha . susah , kann ? sayang kita kat sorang pompuan tu jangan kita tunjuk , kalau kita tunjuk dye akan gunakan benda tu tuk sakitkan hati kita . yelahh , dah taw kita sayang kat dye , dye wat endah tak endah laa . sayang , orang salah bagi awak kann ? tapi bukan orang yang app dye , budak rumah orang awak tak kenal yunk , benda nehh dah lama sayang . napa nak marah macam orang ada hbungan , macam orang sayang kat dye ? kenapa ? orang tak penah lukakan hati awak dengan mengucapkan perkataan sayang kat mana mana pompuan pun , tapi sebab hal macam neh kita gaduh sayang . orang kena off fon time exam , sblum tu orang harap awak wish luck kat orang , tapi xde pon sayang ? orang lain yang wish kat orang sayang , its a simple matter .but awak orang yang orang sayang , orang nak guide dari awak sayang , tuu jeee . kalau kita macam ni , orang yakin satu hari nanti awak akan tinggalkan orang jugak . biarlah sampai brthday awak sayang , orang nak buat awak ingat hari tuu jeee . nak hapykan awak , lepas tu awak pegilah kalau nak pegi . cinta lama kalau datang balik memang tak macam dulu kan sayang ? orang boleh lepaskan awak . janji awak bahagia :)))) <3 u sayang .

No comments: