Follow by Email

Thursday, November 17, 2011

target untuk sem nehh ~!!

salam . aduhhh , susah betul laaa . sem nehh , kurang tekanan . tapi skarang dah dapat balik tekanan . tulahh malas lagi , nak kejar final .PB banyak yang baray , kita ta boleh nak mengharap sangat kat orang . tu jadinyee , PB baray sebab LAB REPORT ta antar . rajinkanla diri tuu sikit . banyak subjek yang PB aku tataw ahhh . susah ahh nak target sem nehh . dah la ade test ta ambik , nak kejar sijil POLI sangat tulah akibatnye . macammana ngan result kalau test ta ambik ? haihhhh . bukan2 aku buat sem nehh . sem depan L.I . dekat ngan family dan masa tuu jugak la aku nak sebokkan diri . mesti banyak aktiviti2 terbaik punya lahh . setail , haaa . tu jangan nak pkir sangat lagi , benda lambat lagi . now fokus final wan . FOKUS . FUCK . FOKUS . FUCK haaaaaaiiiiiihhhhhhh . ada masalah buang tepi , jangan nak jaga hati orang sangat kalau hangdah usaha orang tanak nampak . jangan jadi mcam sem lepas . makbapak anga bagi duit bukan nak suruh dapat result macam NAKHORROMMMMM . hang yang tentukan benda tuu . hang usaha lebih hang dapat lebih , kalau kat awek hang hang usaha lebihh comfirm ang dapat dya ka ? dari dulu sampai skrang benda tu tak pernah nyata kann ? cuba kalau hang usaha nak ilmu macam hang usaha nak dapatkan orang yang hang nak . mesti bolehhh . yakin ! hang bukan bodo sangat pon . cuma hati hang tu jaa yang kena betuiiii .     (MOIVASI UNUK DIRI SENDIRI) adios salam 

No comments: