Follow by Email

Saturday, December 17, 2011

apa nak jadi2 laaaa

feel bored wiff my life . mati lagi baik ~!! no mood tapi nak update gak . sikit pon sikitlaa . salam 

Friday, December 9, 2011

think positive

smalam 9HB aku datang Shah Alam . susah payah nak datang sini , hehe . hari ni aku balik KK balik . skejap jee kann ? ok , yang penting hajat aku dah tertunai . sebelum aku datang , nurul suruh aku tulis surat kat dye sebab dye cakap surat too lebih bermakna . tapi smalam time jumpa , aku tak bawak sebab nak bagi hari nehh , tengok2 dye dah ikut mmber umah dye balik rawang . apa na buat ? yang penting aku tulis . hehe . alaaaa , kalau tulis pon bende too menjemukan . dah slalu dye denga . cuma ada sedikit keluhan dari hatii aku . agak kecik hati la kan bila kita nak happykan dye , depan kawan kawan kita dye cakap ap taw ? "MACAM BUDAK BUDAK " sorry yung , buat awak ta selesa ngan orang . HAHA . tadi g BUS10 kol 1 lebih , tiket pukul 4 . haiyaaa , bersarang balik la kat umah mmber aku nehh , tapelah . lepas neh g BUS10 naik bus jeee . malas na susahkan kawan2 . Dugaan macam2 datang kat family aku . haihhh , mengeluh panjang pon ta guna . susah payah nak datang sini , hehe . tapi , aku kena fikir diri dye jugak . bahaya . aku sayang dye , cuma terkilan . nape ta msj aku ??? kenapa ??? hehe . ntah la , think positive sangat baik , tapi slalu bila aku fikir positif jadi benda negatif . maaf , klua smalam orang buat muka ngan awak , orang ta tunjuk sayang orang kat awak . mungkin orang memang dah rasa yang orang langsung tade hak dalam hubungan kitaaa . jaga diri , jangan senang sangat laki lain nak sentuh awakk . ok ? kalau lepas nehh , kita brake . orang lepaskan awak sayang , orang dahh tak boleh nak berkorban pape lagiiii . kita terlalu jauhhh , biarlah takdir yang tentukannn . orang rindu gila awak yang dulu , yang ambik berat , yang sanggup buat apa saja tok orang , orang rinduuu awak :( . surat nehh orang bakar ehhh ? tapi orang rasa bangga awak pakai jam orang bagiii . kek tuu mkan bagi habis taw ??? hehe . bukan slalu sayang . ap pon jadi , orang tetap orang yang awak kenal dulu . sikit pon ta penah berubahh . percaya lah orang . orang tanak awak datang jumpa orang , orang tanak pape jadi kat awak . jaga diri . biarlah kita ta jumpa pon tape lepas nehh . orang akan slalu tunggu awak . slamanye ,biarlah nak kena tengking ,maki apa pun skali . orang sanggup tahan semua too demi hubungan kita . cuma kadang2 terasa hati sebab orang ta buat benda macam too kat awak .. tapi smalam blom cukup buktikan sayang orang kat awak , kalau ta malam nehhh lebih lagi sayang . orang terpaksa cancel kan semua ... tengs untuk masa yang awak luangkan pada orang smalam . orang hargai awak . salamm

[FAKTA]-25 JENIS PEREMPUAN YANG LELAKI PALING MELUAT GILA


1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril 2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir.. 3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame.. 4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam ayam kau tahu tak 5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying ! 6. Kau pakai baju nampak sana sini kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa . 7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau tahan sangat pergi rumah tumpangan RM30/nett 8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak punggung kau yang jatuh tu.. 9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^' 10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian' 11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun 12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape lah perangai kau 13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang 15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah' 16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka duck face 17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau lah 18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? 19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, macam macam..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway 20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau 21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat tak kisah ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi jahanam hidup kau 22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau 23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib.. 24. Pakai baju sikit lagi nak nampak benda tak senonoh....konon nak bagi nampak samna sini lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak sexy... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam 25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah lah sangat

Sumber : http://www.gilabest.com/2011/11/fakta-25-jenis-perempuan-yang-lelaki.html
Copyright www.gilabest.co.cc Under Common Share Alike Atribution