Follow by Email

Friday, December 9, 2011

think positive

smalam 9HB aku datang Shah Alam . susah payah nak datang sini , hehe . hari ni aku balik KK balik . skejap jee kann ? ok , yang penting hajat aku dah tertunai . sebelum aku datang , nurul suruh aku tulis surat kat dye sebab dye cakap surat too lebih bermakna . tapi smalam time jumpa , aku tak bawak sebab nak bagi hari nehh , tengok2 dye dah ikut mmber umah dye balik rawang . apa na buat ? yang penting aku tulis . hehe . alaaaa , kalau tulis pon bende too menjemukan . dah slalu dye denga . cuma ada sedikit keluhan dari hatii aku . agak kecik hati la kan bila kita nak happykan dye , depan kawan kawan kita dye cakap ap taw ? "MACAM BUDAK BUDAK " sorry yung , buat awak ta selesa ngan orang . HAHA . tadi g BUS10 kol 1 lebih , tiket pukul 4 . haiyaaa , bersarang balik la kat umah mmber aku nehh , tapelah . lepas neh g BUS10 naik bus jeee . malas na susahkan kawan2 . Dugaan macam2 datang kat family aku . haihhh , mengeluh panjang pon ta guna . susah payah nak datang sini , hehe . tapi , aku kena fikir diri dye jugak . bahaya . aku sayang dye , cuma terkilan . nape ta msj aku ??? kenapa ??? hehe . ntah la , think positive sangat baik , tapi slalu bila aku fikir positif jadi benda negatif . maaf , klua smalam orang buat muka ngan awak , orang ta tunjuk sayang orang kat awak . mungkin orang memang dah rasa yang orang langsung tade hak dalam hubungan kitaaa . jaga diri , jangan senang sangat laki lain nak sentuh awakk . ok ? kalau lepas nehh , kita brake . orang lepaskan awak sayang , orang dahh tak boleh nak berkorban pape lagiiii . kita terlalu jauhhh , biarlah takdir yang tentukannn . orang rindu gila awak yang dulu , yang ambik berat , yang sanggup buat apa saja tok orang , orang rinduuu awak :( . surat nehh orang bakar ehhh ? tapi orang rasa bangga awak pakai jam orang bagiii . kek tuu mkan bagi habis taw ??? hehe . bukan slalu sayang . ap pon jadi , orang tetap orang yang awak kenal dulu . sikit pon ta penah berubahh . percaya lah orang . orang tanak awak datang jumpa orang , orang tanak pape jadi kat awak . jaga diri . biarlah kita ta jumpa pon tape lepas nehh . orang akan slalu tunggu awak . slamanye ,biarlah nak kena tengking ,maki apa pun skali . orang sanggup tahan semua too demi hubungan kita . cuma kadang2 terasa hati sebab orang ta buat benda macam too kat awak .. tapi smalam blom cukup buktikan sayang orang kat awak , kalau ta malam nehhh lebih lagi sayang . orang terpaksa cancel kan semua ... tengs untuk masa yang awak luangkan pada orang smalam . orang hargai awak . salamm

No comments: