Follow by Email

Saturday, June 30, 2012

Futsal Hari neh

salam . ohhh , such a wonderful game today with HUHA fc . we won a grouping game with a big score . haihhh , tayah nak BI sangat lahhhh . sayang final tadi , serius sayang ! kami leading sbijik dah . sia sia aku score hampa boleh main2 lagi . ouhhhhhh , nope , satu team punya salah . aku bangga ngan hampa , tapi hari neh teruk aku kena bantai . CELAKA budak2 Kolej . sampai lebam2 la kaki aku , kadang2 trpikir gak kaki aku neh tempat sepak terajang ka paa . Guys ,tengs ambik berat kat aku . HAHA . angkat aku sume , serius really appreciate it . hampa dah standart cara awek layan balak jaa . HAHA . 2 hari aku rasa bosan dan sangat sunyi , ade awek pon macam xde jee . LOL ~!! sikit agi nak masuk sem:) yeah , balik sana  cuci minda nak score sem depan . tanak main2 dah , about ftsal one day aku akan tinggakan hang sebab aku nak pakai kaki aku lama lagi . N to all yang terasa ngan aku aku mintak maaf , not in mood actually . FUCK !!! . naseb blog ade , boleh la melepas tekanan sikit ! salam 

No comments: